Die VKF Renzel GmbH steht für Internationalität.
]]>
]]> Podjetje

Lokacije

Na vrhu podjetja VKF Renzel je matično podjetje s proizvodnimi obrati, hčerinskimi družbami in poslovnimi partnerji, ki se nahajajo po vsem svetu, vse od ZDA do Kitajske.

 

več informacij »

Znanje in izkušnje s pospeševanjem prodaje

V podjetju VKF Renzel imamo več kot 30 let izkušenj na celotnem področju pospeševanja prodaje. Naša vodila so stabilnost, inovacije, ustvarjalnost in prilagodljivost, zato smo zanesljiv poslovni partner, ki lahko svojim strankam iz industrijske in trgovske panoge nudi celovite rešitve.

 

Danes znaša celotna površina skupine VKF Renzel več kot 100.000 m2. S svojo ekipo 870 zaposlenih po celem svetu letno ustvarimo približno 100 mio. evrov prometa.

 

Prisotnost na sejmih in na spletu ter izdaja katalogov

Katalog „Vaš aktivni prodajni svetovalec“ letno izide v 17 državah, izdajamo pa tudi posebne kataloge. Letno smo prisotni na okoli 50 sejmih, imamo pa tudi več lokalnih spletnih strani in trgovin. Za individualno osebno svetovanje in razvoj izdelkov smo našim strankam na voljo z več kot 100 prodajnimi svetovalci doma in v tujini, zato smo vam zmeraj na voljo prek telefona kot tudi osebno.
]]>
]]> ]]> Šifriranje SSL ]]> Plačilo po računu, s predračunom ]]> Pošiljanje od 8,00 € neto (9,76 € bruto) ]]>

MOJA TRGOVINA

]]>

Infos

]]>

Kontakti

VKF Renzel d.o.o.
PC Marles
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš

Tel.: +386 (0) 2 4800602
info@vkf-renzel.si
+386 (0) 2 4800603
]]>

Podjetje

]]>

Plačilo

Plačilo po računu, s predračunom

 

]]>

* Naše cene vključujejo DDV. Stroški pošiljanja po Sloveniji znašajo 10,00 € neto (12,20 € bruto). To ne velja za pakete večjih dimenzij, ki se obračunajo posebej.

Več podatkov o pošiljanju (Slovenija in EU) ter o plačilnih pogojih »

]]>

Naši katalogi

Naši katalogi

]]>

]]>

Posebne priložnosti

]]>
]]>

VKF RENZEL – SPLETNA TRGOVINA ZA POSPEŠEVANJE PRODAJE

Pri nas najdete vse, kar vam lahko pomaga pri optimalni predstavitvi in trženju vašega podjetja ali znamke.

Naš prodajni program obsega ogromno ponudbo izdelkov. Izdelke, ki presegajo zahteve posameznih trgov, vam lahko ponudimo kot "standardne izdelke". Visoka razpoložljivost in ustrezne enote pakiranja, sta le dva izmed številnih pozitivnih atributov. Za vas lahko izdelke individualiziramo z vašim logotipom, kar je v večini primerov možno tudi pri naročilu manjših količin. Naše prednosti, s katero se še posebej odlikujemo, so načrtovanje, vizualizacija in proizvodnja posameznih izdelkov za posebne namene uporabe. Pospeševanje vaše prodaje je naše strokovno področje.

V ospredje postavljamo prodajno mesto
Z našimi izdelki optimizirate prodajo tam, kjer prihaja do odločitev za nakup: na prodajnem mestu. Svoje izdelke in reklamo spretno razporedite in namestite na police, na blagajno ali na pulte; na vsa mesta, kjer vaše stranke pričakujejo in sprejemajo informacije.

]]>

panoge

]]>

si kontakt

]]>