]]> Ekstrudiranje
produktion extrusion head

Ekstrudiranje

produktion extrusion
produktion extrusion2

VKF Renzel d.o.o. vam poleg enojne in dvojne tehnike ekstrudiranja (iztiskavanja) nudi tudi profile, izdelane s pomočjo trojnega ali četvernega ekstrudiranja. Trenutno imamo na stalni zalogi več kot 250 tipov letvic za označevanje cen, ki so izdelane iz materialov, kot so PVC, PET, PT, TPE, PLA, lesnega ali vlaknenega materiala ali iz kombinacije naštetih materialov. Izkoristite naše izkušnje in iz njih ustvarite dobiček. Naše letvice bodo vašim izdelkom zagotovile stalno mesto na točki prodaje (POS), da jih boste lahko primerno predstavili in izpostavili.

 

 

 

 

produktion flexislotproduktion flexislot2

FlexiSlot

Poleg letvic za označevanje cen izdelujemo s tehniko ekstrudiranja tudi naš zanesljivi program izdelkov FlexiSlot. Ta modularni sistem lamelnih sten iz umetne mase vam nudi neomejene možnosti predstavitve izdelkov. Poleg obsežne standardne ponudbe vam zahvaljujoč lastni proizvodnji lahko ponudimo tudi izdelke, prilagojene vašim željam. Uporabite sistem FlexiSlot za ureditev prodajnega prostora ali sejemske postavitve ter ga dopolnite z obsežno ponudbo dodatkov za lamelne stene.
]]>
]]> ]]> Šifriranje SSL ]]> Plačilo po računu, s predračunom ]]> Pošiljanje od 8,00 € neto (9,76 € bruto) ]]>

MOJA TRGOVINA

]]>

Infos

]]>

Kontakti

VKF Renzel d.o.o.
PC Marles
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš

Tel.: +386 (0) 2 4800602
info@vkf-renzel.si
+386 (0) 2 4800603
]]>

Podjetje

]]>

Plačilo

Plačilo po računu, s predračunom

 

]]>

* Naše cene vključujejo DDV. Stroški pošiljanja po Sloveniji znašajo 10,00 € neto (12,20 € bruto). To ne velja za pakete večjih dimenzij, ki se obračunajo posebej.

Več podatkov o pošiljanju (Slovenija in EU) ter o plačilnih pogojih »

]]>

Naši katalogi

Naši katalogi

]]>

]]>

Posebne priložnosti

]]>
]]>

VKF RENZEL – SPLETNA TRGOVINA ZA POSPEŠEVANJE PRODAJE

Pri nas najdete vse, kar vam lahko pomaga pri optimalni predstavitvi in trženju vašega podjetja ali znamke.

Naš prodajni program obsega ogromno ponudbo izdelkov. Izdelke, ki presegajo zahteve posameznih trgov, vam lahko ponudimo kot "standardne izdelke". Visoka razpoložljivost in ustrezne enote pakiranja, sta le dva izmed številnih pozitivnih atributov. Za vas lahko izdelke individualiziramo z vašim logotipom, kar je v večini primerov možno tudi pri naročilu manjših količin. Naše prednosti, s katero se še posebej odlikujemo, so načrtovanje, vizualizacija in proizvodnja posameznih izdelkov za posebne namene uporabe. Pospeševanje vaše prodaje je naše strokovno področje.

V ospredje postavljamo prodajno mesto
Z našimi izdelki optimizirate prodajo tam, kjer prihaja do odločitev za nakup: na prodajnem mestu. Svoje izdelke in reklamo spretno razporedite in namestite na police, na blagajno ali na pulte; na vsa mesta, kjer vaše stranke pričakujejo in sprejemajo informacije.

]]>

panoge

]]>

si kontakt

]]>